VIGTIG INFORMATION

Bestil tid, før du møder op hos tandlægen
Du må kun gå ind på klinikken, hvis du har aftalt en tid.


Kontakt din læge ved symptomer på COVID-19
Hvis du har feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed eller åndenød, må du IKKE gå ind på klinikken. Heller ikke selvom
du har bestilt tid. Vi kan ikke modtage patienter med mistanke om COVID-19. Hvis du er syg eller har symptomer, skal du kontakte din læge.


Hygiejnen er i top – du kan også hjælpe til
Tandlægerne følger strenge hygiejniske retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen. Du kan bidrage til den høje hygiejne ved at holde afstand i venteværelset og benytte håndsprit. Kom desuden helst uden ledsager medmindre ledsager er meget nødvendigt.


Sundhedsstyrelsens retningslinjer pr. 17. april 2020​

BESTIL TID

Det er kun muligt at booke tid online, hvis du er oprettet i vores journalsystem.

Er du ikke det, så giv os i stedet et kald på telefon 66 16 19 68.

                                         

                                        

Afbud

Når du har reserveret en tid hos os, forventer vi, at du gør, hvad du kan for at overholde den aftalte tid. Såfremt det ikke er muligt, er det vigtigt, at du giver besked derom i god tid (helst mindst to dage før). Dette giver os mulighed for at tilbyde tiden til en anden patient, som har akut behov. Sene eller gentagne afbud betragtes som udeblivelse.

Udeblivelse
Møder du ikke op til en aftalt tid, eller melder du afbud mindre end to timer før, har vi ret til et honorar fastsat af overenskomsten mellem Danske Regioner og Tandlægeforeningen. Da der er betydelige omkostninger ved en"tom stol", vil du modtage en regning på udeblivelse fra aftalt tid.

Betaling
Betaling finder sted efter endt behandling i henhold til overenskomsten mellem Danske Regioner og Tandlægeforeningen. Betalingen kan foregå kontant, med Mobilepay eller med Dankort på klinikken. Ved større behandlinger, kan der blive tale om a conto betaling før behandling påbegyndes eller en individuel betalingsaftale.

Fælles 17-11-2021.png